O nama

O nama

Višegodišnje iskustvo

Dobrodošli u Polikliniku Gaga, mjesto gdje se stručnost i edukacija spajaju kako bi Vam pružili najbolju moguću skrb i liječenje. 

Tu Vas čeka dr. Iva Crnarić s velikim iskustvom u području dermatologije i venerologije. Ona je osoba koja ne samo da brine o Vašem zdravlju, već želi i da razumijete sve aspekte Vašeg zdravlja iz područja kojim se bavi.

Naša poliklinika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom što nam omogućava da pružimo adekvatne tretmane i liječenje.

Naše ugodno osoblje će Vam pružiti cjelovite informacije o stanjima koja Vas brinu i mi smo tu da Vam pružimo jasne i razumljive dogovore na sva Vaša pitanja.

Poliklinika je uređena kako bi pružila ugodnu i opuštajuću atmosferu, stvarajući prostor u kojem se osjećate dobrodošlo i sigurno.

Želimo da izađete iz poliklinike ne samo s mogućnostima liječenja, već i sa znanjem koje će Vam pomoći da održite zdravlje i prevenirate bolesti.

Posjetite nas i dozvolite da se brinemo o Vašem zdravlju.

Doktorica Iva Crnarić rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovnu školu i prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Godine 2006. diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci nakon čega se vraća u Zagreb gdje odrađuje pripravnički staž u KBC Sestre milosrdnice. Početak liječničke karijere započinje u ordinaciji obiteljske medicine, a potom u Zavodu za hitnu medicinu Grada Zagreba.
Specijalizaciju iz dermatologije i venerologije nakon položenog stručnog poslijediplomskog studija završila je položenim ispitom 2018 g. nakon čega je radila u Klinci za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice te u vrsnim privatnim poliklinikama. Tijekom specijalizacije upisala je doktorski studij na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U središnju njena interesa su dermatoonkologija i dječja dermatologija iz čega završava brojne europske edukacije. Kontinuirano se educira u Hrvatskoj i inozemstvu, sudjeluje kao koautor nekoliko udžbenika iz područja dermatologije i venerologije, objavljuje niz članaka u indeksiranim znanstvenim publikacijama.
U području interesa u novije vrijeme je i umjetna inteligencija u području dermatologije odnosno digitalne dermatoskopije.

Aktivno sudjeluje u javnozdravstvenim akcijama u svrhu prevencije zloćudnih tumora kože.

Članica je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog dermatološkog društva, European Academy of Dermatology i International Dermoscopy Society.

Uz stručnost, znanje i iskustvo dr. Crnarić krasi topli pristup te posvećenost pacijentima. Mogućnost da dobijete odgovore i razumijevanje Vaših tegoba olakšava i pospješuje liječenje.

 

Poliklinika Gaga d.o.o.,
Ulica Ivane Brlić Mažuranić 31, 10 000 Zagreb
mail: info@poliklinikagaga.hr
tel: +385 1 2020-888,+385 99 8186-608
Račun otvoren u Zagrebačkoj banci d.d.
IBAN: HR8223600991193995973
SWIFT: ZABAHR2X 
OIB:69200357311,
MBS: 081446079
Temeljni kapital 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Osnivač/Član društva: Iva Crnarić

Radno vrijeme:

po dogovoru uz obaveznu rezervaciju termina

Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili termin

Pratite nas na Facebooku i Instagramu

Considered discovered ye sentiments projecting entreaties of melancholy.

Popular Procedures

Breast Augmentation

Mommy Makeover

Eyelid Surgery

Skin Care Treatment

Useful Links

Free Consultation

Customer Support

Terms and Conditions

Privacy Policy

Contact

© 2023 Poliklinika Gaga, sva prava pridržana